Supergirl: Woman of Tomorrow

DC Studios on julkaissut uusia tietoja tulevasta elokuvasta "Supergirl: Woman of Tomorrow", jonka on määrä ilmestyä kesäkuussa 2026. Elokuvan pääosassa nähdään "House of the Dragon" -sarjasta tuttu Milly Alcock. Ohjaajana toimii Craig Gillespie, ja kuvaukset alkavat syksyllä 2024.

Elokuva perustuu Tom Kingin vuonna 2021-2022 julkaistuun sarjakuvasarjaan "Supergirl: Woman of Tomorrow". Tarinassa Kara Zor-El, eli Supergirl, kohtaa nuoren alien-tytön nimeltä Ruthye, joka etsii kostoa isänsä murhaajalle. Kara ja Ruthye lähtevät yhdessä avaruusseikkailulle, jonka aikana Kara menettää viattomuutensa ja muuttuu kovapintaiseksi palkkionmetsästäjäksi.

Elokuvan Supergirl eroaa aiemmista versioista siinä, että hän on elänyt ensimmäiset 14 vuottaan Kryptonin kappaleella, nähden ympärillään kuolemaa ja kärsimystä. Tämä tekee hänestä karumman ja monimutkaisemman hahmon kuin mitä yleisö on tottunut näkemään.

James Gunn ja Peter Safran, DC Studiosin johtajat, ovat vastuussa elokuvan tuotannosta osana uutta DC-universumiaan, joka kantaa nimeä "Gods and Monsters".

Previous Post Next Post